Gave til par

Romantik før funktionalitet
Leder du efter en gave til par? Uanset om du skal til bryllup, sølvbryllup eller blot leder efter en sød værts gave til par, kan du finde masser af inspiration her på siden. Først og fremmest bør en gave til par bære præg af romantik. Parrets alder gør ingen forskel. En gave til par bør altid prioritere romantik højere end funktionalitet. Kan du kombinere begge dele, er det naturligvis endnu bedre. Giv en flot og personlig gave til par – og sæt fut under kærligheden.

Wellness eller gastronomiske oplevelser
Vælg din gave til par med omhyggelighed. Hvordan kan du bedst muligt bidrage med romantik og gode oplevelser? En oplagt gave til par kunne være et gavekort til et af de mange hyggelige spisesteder i København. Du kan også give wellness oplevelser, måske endda et forlænget weekendophold, hvis det skal være en ekstra flot gave til par. Er I flere gæster, kan I med fordel slå jer sammen for at kunne finansiere den helt rigtige gave til par.

Wellness og spa derhjemme
Drejer det sig om en lidt mindre gave til par, eksempelvis i forbindelse med en parmiddag, kan I give oplevelsen af spa og wellness derhjemme. En romantisk og ikke så dyr gave til par kunne for eksempel være massageolie, stearinlys, god chokolade, et brætspil om kærlighed og erotik, nyt lækkert silkesengetøj, et kit til hjemmelavet sushi eller lignende.

Gave til par du ikke kender så godt
Drejer det sig om en gave til par, du ikke kender så godt, kan god vin, noget romantisk musik, en kærlighedsfilm eller lignende være en oplagt gave. Det gælder om at vælge den helt rigtige gave til par – passende til lejligheden. Pak din gave flot ind og vedlæg et personligt kort. En kærlighed hilsen er altid med til at højde værdien af en gave – uanset om det er en gave til par, til fødselsdagsbarnet eller studenten.

Den helt store gave til par
Er der tale om den helt store gave til par, for eksempel i forbindelse med et bryllup eller sølvbryllup, er rejsegavekort en sikker vinder. En weekend i Paris, en uge i Grækenland eller et ophold med vinsmagning i Italien. Uanset hvilken rejse du vælger, er det den perfekte gave til par. Med en rejse, får parret en fælles oplevelse og mange gode minder, som de vil huske resten af livet.

Leave a Reply

  

  

  


*